Jäkla skit-killar

Vad fasiken messade han inte för. Jag fattar inte.. fattar inte.. fasiken.. jag fattar inte! Han verkade så jäkla intresserad... over and over again... jag fattar inte.. förstår inte alls.. önskar jag förstod.. så jag kunde skjuta han undan i tanken.. why.. är han verkligen inte intresserad.. vill inte lura mig själv.. men varför känns det inte så...?


Så såg jag hans pappa

Har hört talas om hans pappa.
Han är känd i kretsarna.
Idag gick jag på en bjudning,
där han var.
Tog i hand, hälsade.
Tänkte på honom.

Fasiken.. vad jag vill ha han.

Ett meddelande trillar in...

...men inte från den jag vill...

Det står:
"Känner mig oerhört bortglömd..."

Det var som jag kunde skrivit det till någon annan...

Why...

Varför tar inte tårarna slut?
Varför känns livet så jobbigt?
Varför känns det så grått?
Varför rinner bara tårarna?

Så här behöver jag tänka idag...

Lasse är den typen du älskar att hata. Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga.

När någon frågade honom hur han mådde svarade han: 'Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar'.

Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag var Lasse där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen.

Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Lasse och frågade honom: 'Hur lyckas du?'

Lasse svarade: 'Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör.'

Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.

Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet.

Jag väljer de positiva sidorna i livet.

'Säkert, men det är inte fullt så enkelt', protesterade jag.

'Det är det', svarade Lasse. Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.

Du väljer hur folk skall påverka ditt humör.

Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör.

Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.

Jag funderade över vad Lasse hade sagt.

Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.

Många år senare hörde jag att Lasse var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast. Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Lasse utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen. Jag träffade Lasse ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: 'Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?'

Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan.

'Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter', svarade Lasse.

'Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva'.

'Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?' frågade jag

Lasse fortsatte: 'Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: 'Han är döende'. Jag visste att jag måste göra något.

Vad gjorde du då?', frågade jag. Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig', sa Lasse.

Hon frågade om jag var allergisk mot något. Ja', svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar. Jag tog ett djupt andetag och ropade: 'Tyngdkraften'.  Genom deras skratt sa jag till dem: 'Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död'. Lasse överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning.

Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.  Inställningen är, trots allt, allt. Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga'. Matteus 6:34 Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.


Subject: När det känns för j-ligt, tänk så här..... Jag är tacksam
...... för tonåringen som gnäller för att han måste diska för då är han hemma och inte ute på gatorna.

....för skatterna jag betalar för det betyder att jag har ett jobb.

....för att jag måste städa efter en fest för det betyder att jag har vänner.

....för att kläderna är lite trånga för det betyder att jag har mat på bordet.

....för att gräsmattan behöver klippas, fönster tvättas och hängrännor som måste rensas, jag har ett eget hem.

....för skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute i solen.

....för alla klagomål på politiker för det betyder att vi har fri yttranderätt.

....för att parkeringsplatsen är längst bort för det betyder att jag har råd att ha bil.

....för min höga elräkning, den betyder att jag har det varmt.

....för kvinnan i bänken bakom mig i kyrkan som sjunger falskt för det betyder att jag kan höra.

....för tvätthögen på bordet för det betyder att jag har kläder att ta på mig.

....för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen - jag har kunnat arbeta hårt.

....för väckarklockan som ringer på morgonen, jag lever.

....och sist men inte minst för att jag får många mail, för det betyder att någon tänker på mig.



Det blir som man tänkt sig... eller inte

Jag var på en föreläsning med Alice Bah Kuhnke. Hon sa att det blir som man tänkt sig, att man ska tänka sig in i situationen och se den framför sig. Innan har jag alltid tänkt att det blir aldrig som man tänkt sig.. jag tycker i alla fall om du oftast ser en händelse så blir den aldrig så. Ibland har jag försökt att tänka mig det värsta så kan det bara bli bättre... patetiskt - ja!
Nu tänkte jag mig det bästa.. hur det skulle gå i helgen.. vad jag skulle säga när jag fick se han. Men det blir verkligen inte som man tänkt sig. Han har fortfarande inte svarat. Men jag kan inte förstå... hur kan han vara så ointresserad.. när han under en så lång tid verkat så intresserad...?
Det känns så tråkigt att tvingas glömma honom.... och det blev inte som jag tänkt..

Skorpionen

Gud vad jag är en skorpion.. det stämmer så otroligt.. Den jävla ridkillen är också det!

Kärlek

Skorpionen söker ständigt passion, sex och gärna passionerat sex, och många är kallade - men få utvalda. Himmel möter helvete, och du drabbar dina partners på ett bedövande vis, det är förfärligt, skrämmande och...och...alldeles underbart. Du kan bli blixtkär och gå över lik för att vinna den du lagt dina blixtrande blickar på, för att två dagar senare dumpa den du trodde var ditt livs kärlek hårt och brutalt. Skorpionen behöver finna någon med både styrka, lugn och kraft för att verkligen falla. Du testar ständigt ditt förhållande, och bara den som förstår och till och med uppskattar ditt dramatiska och passionerade sätt blir en tänkbar livskamrat.


Personlighet

Intensiv, passionerad och viljestark stormar skorpionen fram genom livet. Ett är säkert - du lämnar ingen oberörd. Din starka utstrålning skrämmer lika mycket som den fascinerar, och du kan använda din oerhörda energi både positivt och negativt. I det första fallet kan du erövra världen, i det senare kan du rasera den... Skorpionens känsloregister är brett och svänger snabbt. Ena stunden kan du vara en iskall förhandlare med full koll på fakta och taktik, för att i nästa bli sentimental, lättrörd och romantisk. Att andra har svårt att hantera ditt temperament tycker du är deras problem. Du är enormt fokuserad, och går helt upp i det du för tillfället sysslar med. En skorpion glömmer både tid, rum, mat, ringa hem, partnerns födelsedag, sin egen födelsedag...om något kräver hundra procents koncentration försvinner resten av tillvaron. Ditt extrema sätt ställer givetvis till med problem ibland. För det mesta reder du ut dem med en stor dosis charm och intelligens, men vissa stunder har du en blind fläck vad gäller ditt eget beteende. En frustrerad skorpion blir forcerad och påfrestande, och har svårt att förstå varför omgivningen drar sig undan. Att behärska de krafter du begåvats med är inte alltid enkelt, men du har heller aldrig tråkigt. Du har en enorm potential, vad du än har för mål i livet. De skorpioner som lyckas att utveckla sina goda sidor och hålla de sämre i schack når sina mål lekande lätt och med ett leende på läpparna.


Jobb

Du vet vad du vill uppnå och ser till att få som du vill. Du kan läsa dig till vad som helst, så länge du är koncentrerad på uppgiften. En skorpion på rätt plats presterar överlägset mest och bäst. Du kan dock bli otroligt irriterad på att andra inte är lika snabba eller smarta, och har en tendens att köra med folk. Försök att förstå vad som krävs för att gruppen ska prestera max - att du ryar och dominerar kan hämma andra och göra att de får ännu mindre gjort, vilket gör att du retar upp dig ännu mer. Inse att alla inte har din kapacitet!


Skorpion kvinnan

Romantiska Kvinnan

Skorpionen är enmanskvinna, och hon vet verkligen vad hon vill ha och hur hon ska få det.
Som kärlekspartner är du uppriktig. (
japp.. stämmer verkligen)
Om du gillar en karl så talar du om det för honom. (hm.. indirekt genom sms se nedan.. det räknas, va?)
Du är minsann ingen blyg kokett. (NEJ!)
Du slösar heller inte bort någon tid, och det draget är oemotståndligt tilltalande för dom flesta män. (nej.. jag slösar verkligen ingen tid med är det oemotståndligt???)
Den starka sexualdrift du är begåvad med kan betraktas som ett stort problem,
eller som en oskattbar tillgång.
Din intensiva personlighet och känslosamma natur medför att den största utmaningen i ditt liv,

blir att bemästra dina känslor, och det tar dej ofta halva livet att lyckas med det. (känns ju inte som jag gjort det än.. jag är ju som en explosion verkligen.. antingen helt uppe eller helt nere också.. !)
Utåt kan du ofta verka kall och dödligt lugn,
men inom dej har du en stark och rasande känsloström.
Du kan älska mycket djupt.
Hängivenhet är din andra natur,
men akta dej så att du inte blir blind för din älskades brister.
Du trivs bäst när du har något nyttigt för dej, för du är inte den lättsinniga,
bekymmerslösa typen, och du behöver en man som är rätt allvarligt lagd.
Den man som har ett förhållande med Skorpionkvinnan får akta sej för hennes våldsamma temperament,för hon blir sjukligt svartsjuk om han kastar blickar åt annat håll.
Därtill kan hon bli fruktansvärd vred och sadistisk,
och han gör klokt i att blidka henne i sådana situationer, annars kan hon tappa besinningen totalt.
Men som hustru är du av dom bästa Skorpion.
Du kan organisera hemmet på det trevligaste sätt. (
Tror verkligen jag kan hålla med)
Oxar och Vågar, de tecken som styrs av Venus, blir du lätt kär i, (Har jag inte märkt än..)
men du märker snart att dom saknar den starkt känslomässiga personlighet som du behöver.
Kräftan eller Fiskarna är en bättre satsning.
Kräftmannen kan ge dej all den totala kärlek och hängivenhet du behöver,
medan Fiskarna för med sej romantisk idealism och en andlig dimension i ert förhållande.
För att vinna din kärlek måste mannen förstå och acceptera dina intensiva sexuella behov,
och för att behålla dej måste han motsvara dom.
Han måste också inse att du visserligen helst skulle vilja ägna dej åt kärleken på heltid,
men att ditt djupa behov av att styra ditt liv kan hindra dej från det.
Du är en kraftfull och passionerad person som kan älska och hata med samma intensitet,
det måste han också tolerera.
Inte nog med att han bör vara lika intensiv som du,
han ska också ha tålamod och kärlek nog att hjälpa dej kanalisera din energi åt ett positivt och skapande håll, så att du kan nå den lycka och framgång du längtar efter.

Hämtat härifrån


Jag fattar ingenting....

Nu sitter jag här i sängen,
med tårarna strömmandes ner för mina kinder.
Dom har bara forsat de senaste timmarna.
Jag fattar inget...
...det började så bra..
kändes det som.

I torsdags.
Jag såg han.
Han såg mig.
Kom fram - gav mig en kram.
Pratade. Klappade på mig.
Var jätte trevlig.
Fredagen,
pratade vi.
Otroligt trevligt samtal.
Kändes bara otroligt bra.
Vi skrattade mycket. Var glada.
Kändes så bra.
Han sa att han ville kanske börja använda våra produkter.

Lördags.
Jag såg han på dagen.
Men jag var (knäpp - ja!).
Jag tittade bort och pratade inte med honom. (Frågade mig inte varför).
Såg han inte mer.. förrän på kvällen..
då det var auktion.
Han var inne på arenan.
Han såg mig på läktaren.
Han tittade.
Jag tittade.
Vi tittade på varandra i flera timmar.
Jag vet inte ens om jag skulle kalla det tittande..
kanske stirrande.
Det kändes jätte bra. Jag blev så glad.
Men så gick jag hem. Sa inget. Men han var ju på arenan.
Tänkte jag skulle få se han idag.
Det fick jag inte.
Han hann nog åka hem.

Suck.. jag har tänkt på han sedan första gången jag såg han - i februari.
Vi flörtar varje gång. Intesivt.
Det känns nästan som om man kan ta på det. - och bränna sig.

Vid 14 idag skickade jag ett meddelande.
Jag hade "egentligen" inte hans nummer.. men vad fasiken,
det är inte så svårt att få tag på det och jag kunde inte stå ut med tanken
på att låta det försvinna ur händerna på mig en gång till.

Skrev
"Ville bara säga hej (och hej då). :-) Om några veckor ska jag på ett möte i XXX och tänkte jag kunde titta in och säga hej och se om du behöver något annat än ** till *** (produkter). Om det passar? :-) Hoppas att hemresan går bra! XXX på XXX"

Inte ett knysst har jag hört...
Det talar väll nästan för sig själv..
Men fasiken vad jag har varit ledsen.. tårarna har bara sprutat.. Jag fattar det inte.. jag var ju verkligen helt neutral med.. jag fattar ingenting...


Fick någon inre känsla...

...att han kanske inte är singel längre.... hoppas verkligen att han är det..

ok.. det här blev en lång hoppas lista..

Hoppas..
...att han är på festen imorgon
...att han är singel
...att han tycker om mig

Rapport dag 1

Rapport dag 1

Trodde faktiskt inte att jag skulle se han.. för nopp.. det var precis det jag inte gjorde. Jag visste att han hade ridit men jag såg honom inte någonstans. Min kollega tyckte att jag skulle skicka ett sms. Nja.... men så plötsligt (när hon har tagit reda på hans tlf nr genom att ringa 118 100) så ser jag han.. (urgullig...). (obs jag hade inga allvarliga funderingar på att skicka sms). Jag vet inte om han såg mig. Han tittade någon gång och då tittade jag (min stora dummer) bort och ner i marken. Någon timme senare så får jag syn på honom vid läktaren. Jag var själv. Så pratade jag i telefonen med en annan kollega. Så börjar han att gå mot mig.. säger hej och stannar. Väldigt snabbt säger jag till kollegan att jag ringer senare. När jag lägger på så ger han mig en kram (yiiiiiipppiii). Så pratar vi lite. Väldigt söt.. Pratade om lite ditten och datten så säger han att han är tvungen att gå för att han ska hjälpa en som han tränar på framridningen. När han säger det så stryker (klappar) han mig på armen. Så sa vi hej då.

Sedan har jag inte sett honom.

Men han ska vara kvar tills på lördag. Tihi.. håll tummarna!!! Det är ju fest imorgon med.. hoppas, hoppas, hoppas att han är där!!!!!!


För sent i säng

Jag som ska upp så tidigt imorgon... brrrr.. jag borde sovit för flera timmar sedan.
Jag har väntat på att få se honom väldigt länge.
Imorgon får jag troligtvis se han...
Jag kan inte förklara hur det känns.
Som om jag vill lägga benen på ryggen och gå?
Jag är nog rädd för ignorans.
Jag vill ju att han ska se mig.
Åtrå mig.
Vilja ha mig.
Ridkillen...

Fotobillskillen.
Vet inte..
Vet inte vad jag tycker.
Jag tror att jag är lite på stand by.
Utan att egentligen veta varför...
Kanske är det för att jag ska få se ridkillen.
Hoppas.. att han ser mig...

Sov så sött!

Förvirrad och vilsen

Förvirrad och vilsen.
Så känner jag mig idag.
Känns som att jag saknar något men jag vet inte vad.
Känner mig ensam men vet inte varför.

Jag har längtat efter den här dagen sedan juli.
Nu ser jag inte fram emot det.
Känns som jag knappt bryr mig.
Jag avbokade till och med hotellet och åker ner en dag senare.
Trotts.. att det idag är säkraste kvällen att få se han.

Igår.
Vet inte vad som hände.
Efter att ha lunchat.
Blev jag som en tom boll.
Som om jag inte brydde mig.
Vet inte. Vet inte vad som hände.
Vet inte ens om jag bryr mig,
eller om jag inte gör det.
Jo, jag gör kanske det.
Jag skulle vilja krama på honom, eller?
Men något,
något jag vet inte vad fick mig att tvivla.
Är det kanske bara rädsla...
...jag vet inte...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics

Lunchis

Jag var modig idag. Jag gick med han och hans kollega och åt idag. Jätte trevligt. Jätte mysigt att prata med honom. På något sätt så avskräcktes jag från honom. Hmm låter det knepigt. Men från att ha varit dö-nervös bara han har tittat på mig så stod jag ut (hmm stod ut.. låter som jag knappt överlevde) en hel timme i hans närvaro. Oj.. hoppas att det händer igen..

Kram


En blick

...gjorde min morgon.
Han vände sig om i trappan..
log mot mig och gav ett stort leende!
...you made my day!


Förbannad och pisst

Varför tar jag diskussioner...
Varför håller jag inte bara klaffen...
Jag är för tok engagerad...
Jag är för tok brinnande för vissa ämnen..
...det blir väll min död!


Hoppas...

Kan inte helt smälta hans ögon från idag. Han tittade så på mig när vi pratade.
Så där utan att vika blicken.
Då blev jag lite...
..lite..
..blyg?
Jag visste inte riktigt vart jag skulle titta.
Tillslut tittade jag på honom
och han tittade.
Det värmde i kroppen ändå från de små fötterna och upp i pannan.
Gulp..

Han växte också.
Det han sa.
Hur han var.
Han verkar vara så..
...så som jag önskar.
Fasiken också..
Hoppas, hoppas, hoppas att han inte är onåbar..
Hoppas, hoppas, hoppas att han blir lite glad av min närvaro.

Ps... min kollega sa faktiskt att när han aldrig hade sett han så glad som när han kom ner i trappan efter att ha pratat med mig. Hon sa att han sken som en sol...
...hoppas, hoppas.. att det hade lite med mig att göra.
...hoppas, hoppas.. att han har tänkt på mig nu.. så som jag tänker på han.

10p i modighet till mig

Fotbollskillen har blivit verklig och nu VET jag att han spelar fotboll. Jajajaj, jag visste innan med men nu vet han att jag vet. - Han sa det till mig själv!

Jag gick och hälsade. Hälsade först på hans kollega. Det blev en frågestund som heter duga.. hahha Han frågade på och det kändes som jag gav hela livshistorian.. oj.. undra om jag prata lite väl mycket(?!)
Under tiden jag stod där gick han typ förbi 10 gånger.. ja.. det är nog inte helt överdrivet.. Så gick jag in till honom... och prata....
Nu ringde min kompis!!

Så jäkla orättvist

Här jobbar man rent ut sagt häcken av sig... verkligen bokstavligt tavlat. Jag bor och lever för mitt jobb. Så när man kommer så får man det slängt över sig... att vi måste ta tag och göra saker.. att jag måste börja med vissa saker. Men fasiken.. ge mig tid! Hur ska jag hinna! Det känns bara jäkligt. Jag offrar så jäkla mycket med vad f-n får man för det???? Får lust att säga upp mig bums!

Fotbollskväll

Igår gick jag på fotboll... (hur fasiken hamnade jag där kan man fråga sig?). Även om jag visste att det var han som hoppade runt där inne efter bollen så nejj.. det kändes overkligt. Fotbollskillen är ju han på jobbet som går omkring och ser assnygg ut i värsta snygga kläderna.

Jag har inte vågat gå på någon match tidigare för att
1. han ska se mig i publiken och fatta att jag vet att han spelar fotboll (vill ju att han inte ska veta det.. då kanske han blir megadivig.)
2. han ska kännas onåbar efter det... eftersom vetskapen av att att folk står och skriker och gormar efter honom (och laget) ger mig en märklig känsla...
3. att jag är fegis

Vad är det första jag ser när jag kommer dit. Japp, ett fan som går med hans nummer på t-shirten.. sedan ett fan till.. vad fasiken liksom.. är det inte lite töntigt (lika töntigt som att jag har tagit mig dit kanske...).

Ja, men så kändes han så där overklig.. som om det inte var han.. nopp.. som om det var en annan fotbollskille på planen. Som att min (vad fasiken han är inte min) fotbollskille bara finns på jobbet..

..jag är sjuk.
Slutsats: Han kändes inte onåbar. Det kändes fasiken mig som att jag plötsligt hade mer chans (vart kom den ifrån?) För vem fasiken vill vara tillsammans med en kille som lägger så mycket tid på fotbollen.. som är borta varje dag och varje helg..  Det måste ju bara vara jag som tycker han bli ännu sexmer sexig..

Jag är med och tävlar!!!

Jag vill så mega, jätte, gör gärna vinna en plåtning med Therese så jag är med och tävlar. Håll alla tummar och tår för mig!!!


Utdrag ur mail till bästisen...

Jag bar precis fram en kartong.. så kom han.. jag släppte ner den och ställer mig som Karl-Alfred (visar att jag har muskler)... alltså.. vart får man allt ifrån???? Hur i helsike kom jag på det.. ? Vilken jäkla tiopoängare.. eller not. Jag är stark säger jag med som kryddan på moset..

- Oj, vad jag har sprungit mycket i trappan idag, säger han då.

- Till någon nytta, frågar jag?

- Neeeej.. säger han och skrattar...


Japp.. det var den diskussionen.. han kastade sig verkligen iväg.. sprang typ... han var väll megastressad till matchen kan jag tänka mig..

Livet som fotbollskille och livet som Hulken...


Ska jag gå på fotboll ikväll?

Vet i fasiken om jag kan lura mig dit.. måste nog klä ut mig i så fall..

Ridkillen

Ridkillen ska till tävlingen nästa vecka. YYYYYYYYYiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa!!! Jag ska vara så dunder snygg... så att han bara inte kan motstå mig. Fasiken.. jag ska ladda en hel vecka!!!!!

Fäller krokodiltårar

Fick precis världens underbaraste mail från min bästis:

"Vet du va?! Jag tvivlar verkligen inte en sekund på att du kommer bli världens lyckligaste flickvän. Om det så är i New York eller Falkenberg eller som fotbollsfru i Halmstad eller på en hästgård i Västergötland [men du får ALDRIG nånsin börja prata sådär fult!] så vet jag att det kommer bli så! Och du kommer bli värdens bästa bull-mamma [fråga mig, du har ju redan ett barn!!] Och vi ska alltid åka på våra knäppa shoppingresor och lämna männen hemma med disken och tvätten! Och ja, jag ser verkligen hela detta framför mig just nu! LYCKA LYCKA LYCKA!"

Märkligt med förståligt

Min pojkväns (ja, det är ju nu ex pojkväns) brors ex sa lite saker till mig innan dom gjorde slut för snart tre år. De här sakerna hon sa har på något vis fastnat i mitt inre nu när vi har gjort slut. Det var saker hon sa som jag också har tänkt på - nu. Jag tog kontakt med henne.. frågade om jag fick ringa. Idag pratade vi. Och oj.. det var som om jag hade sagt allt hon sa. Oj, vad lika bröderna är. Oj, vad lika orsakerna till att vi gjorde slut var. Samtidigt som det var skrämmande var det så otroligt underbart att prata med henne. Så lika.. på så mycket.. Det är lite märkligt men ändå förståligt...

En vanlig fredag

Fredags status killfront = skit!

Fredags status kläder = toppen!


Ok.. förklaring.


Fredagens klädsel: En svart snäv kjol med en liten volang längst ner (knälång). Inköpt på Zara för cirka en vecka sedan.. Tycker den sitter rätt bra... Instoppad tight vit skjorta (kortarmad). Vitt Tiger skärp (smalt) i midjan. Svarta stövlar. Ljusa strumpor. Ditt svarta halsband. Vita pärlörhängen. Ruffsigt hår utan lugg (fortfarande plattång i Gbg). Två rosettband i håret.. det är som ett smalt band med en rosett på (svarta) jag har två i håret. Köpta från Gina och jag är jätte förtjust i dom. Ja.. jag känner mig faktiskt riktigt snygg (lite extra snygg för jag ska ha ett möte i Gbg senare idag).

Sååå vad sker? Jag ser att mr fotbollsspelare kommer och parkerar bilen. Jag tänker genast ut en taktik på hur jag ska gå ner samtidigt som han kommer upp i trappan (lite sensuellt så där). Min kollega skulle följa med på mitt påhittade ärende (hon visste inte att jag hittade på det just där och då). Han pratar i telefonen. Säger hej högt och ljudligt och tittar på henne men tittar knappt på mig!!!!!!!!!!!!! OCH JAG SOM KÄNNER MIG SÅ FIN IDAG!!!!

Nu lägger jag ner! Jävla kille!!! Nu skiter jag i han.


Igår ville jag tycka lite synd om mig själv. jag tänkte.. åhhhh.. stackars mig... så ensam.. gråt en skvät. Ingen gråt kom... åhhhh.. stackars mig.. så ensam i hela byn(staden).. fortsatt ingen tår.. fasiken jäkla tår.. kom nu... fortfarande ingen tår.. Då insåg jag att nopp jag tycker nog inte synd om mig själv. För även om jag är ensam så är det bättre än att sitta med någon man inte pratar med och inte gör något speciellt med. Det gör mig olycklig.... Något inom mig säger att allt kommer att ordna sig.. men fasiken vet hur...


Jo.. igår.. jag skulle iväg på en föreläsning.. skulle bli hämtat 18.00. Cyklade från jobbet 16.40. 16.50 sprang jag ut i springkläder (vissa kläder i min garderob har appropå det bara fått ben och försvunnit - HUR??). Ja.. i alla fall.. fotbollsträning.. jag springer sketa snabbt förbi.. tittar inte för fem öre på spelarna... nopp.. tänkte att om han ser mig - kanon!! Men jag ska inte titta på honom (då fattar ju han att jag vet att han är fotbollskille). Japp.. problemet blev att jag sprang så fort så att jag blev helt slut... jäkla vilket tempo jag hade förbi fotbollsplanen. Sedan sprang jag en tur (var tvungen att fuska och gå lite för att jag tog ut mig så de första metrarna)... 40 minuter senare kutade jag förbi igen. Tittade INTE in på planen.. utan försöket se så fin ut (=knallröd i fejan och svettig) och kuta förbi. Hoppas att han såg mig..


Mitt namn betyder...

You are friendly, charming, and warm. You get along with almost everyone.
You work hard not to rock the boat. Your easy going attitude brings people together.
At times, you can be a little flaky and irresponsible. But for the important things, you pull it together.

You are confident, self assured, and capable. You are not easily intimidated.
You master any and all skills easily. You don't have to work hard for what you want.
You make your life out to be exactly how you want it. And you'll knock down anyone who gets in your way!

You are relaxed, chill, and very likely to go with the flow.
You are light hearted and accepting. You don't get worked up easily.
Well adjusted and incredibly happy, many people wonder what your secret to life is.

You tend to be pretty tightly wound. It's easy to get you excited... which can be a good or bad thing.
You have a lot of enthusiasm, but it fades rather quickly. You don't stick with any one thing for very long.
You have the drive to accomplish a lot in a short amount of time. Your biggest problem is making sure you finish the projects you start

Jag hittade en jätte kul sida. Skriva in ditt namn och se vad det betyder här.

Han är så snygg...

Fotbillskillen på mitt jobb är så snygg. Han är så snygg så jag faktiskt inte vet vart jag ska ta vägen när jag ser honom. Idag var han verkligen urläcker! Han hade på sig en stickad jacka i beige/vitt. Oj, jag höll på att trilla av pinn. Så otroligt snygg. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Ville nästan bara dala ner och ligga där och sukta... puh.. jobbigt att jobba.. fast fasiken.. han får gärna dyka upp hela tiden och störa mig!

RSS 2.0