Var det något speciellt igår?

Vissa dagar känner man sig snyggare än annars (visst är det så)... och vissa dagar känner man sig fulare än annars. Igår kände jag mig inget speciellt, men jag hade inte tid att göra i ordning mig så mycket så jag tyckte nog personligen att jag låg mer på - än på +.

Men varför är det då som man ibland bara ja... fungerar liksom. Hallååå.. vad då fungerar? Jo, men jag menar fungerar att attrahera.

Jag var på en konferens igår. Vi var cirka 100-150 personer (som jag aldrig träffat tidigare). Tomas Ravelli var konfrencer under dagen. Av någon anledning (troligtvis pga att jag kommer från Gbg-regionen) började han kalla mig för Glenn (med tillhörande efternamnet Hysen antar jag). Han frågade nämligen om det var några där från Gbg. Jag räckte upp handen och ja, det var så det började.
Lite senare pratar han om att man ska ta till sig positiva saker. Han berättade om en match då han hade gjort en mirakalös räddning. Hade han inte gjort det så hade dom inte vunnit. Efteråt hade lagkompisarna sagt "Vilken jäkla räddning!! Vad grym du var" osv. Han hade ruskat lite på sig och sagt "Äh, det var väll inget"... men inom sig så bubblade han av glädje.
Tomas frågade oss - varför gör man så? Man ska ju ta det till sig.
Då tittar han på mig i den här stora publiekn och säger.. "Du Glenn, du är väldigt snygg"
Jag tror jag blev stumm ett litet tag.. innan jag klämde fram ett tack.

Senare på kvällen var det middag och 2 tjejer och 2 killar från Wallmans salonger var där och sjöng (otroligt duktiga). Det var en väldigt läcker kille på scen.. det kändes som han tittade på mig.. men i en samling med nästan 150 personer så kan det vara lite svårt att avgöra... Dom sjöng. Mitt i en sång så känner jag plötsligt att någon tar tag i mig och min stol och vrider på mig (det är den urläckra killen). Så sätter han sig i mitt knä och sitter där och sjunger medan han bara stirrar på mig in i ögonen. Snacka om att inte veta vart jag skulle ta vägen (fast jag hade ju inte så många val...) Jag kunde inte heller förmrå mig att stirra på honom i ögonen (herre mi.. det sitter 149 andra personer runt omkring och bara stirrar!).
Men.. inte nog med det.. sedan kändes det verkligen som han titta på mig (kanske snarare spände ögonen i mig) under stora delar av framträdandet).. När han skulle gå så vände han sig om (då tittade jag på hono.. chocken hade liksom lagt sig nu).. vi tittade jätte länge på varandra.. sedan vände jag på mig och han försvann...

Hur får man gamla hundar att sitta?

Hur får man gamla hundar att sitta? Att bli chef över män i 60 års åldern är en fight. Dom har gått och lullat i några år och gjort som dom vill och nu vill jag att dom ska börja jobba... puh....

Hur gör man?

Första dagen efter semestern

Cron JobbSå var semestern slut. Solen strålade imorse. Oj, vad jag fick lust att ligga kvar i sängen, sova lite till och sedan ta cykeln ner till stranden. Men det var bara att palla sig upp och fixa sig för jobbet.
Dyster dag idag. Vet inte vad det är med mig. Lite allmänt nere bara. Inget kul bara.. jag behöver piggas upp. Vet inte vad jag behöver. Vet faktiskt inte vad det är med mig. På semestern var det som jag slutade skratta, slutade le. Det var som att jag fick en spricka i hjärtat och bara kände mig olycklig. Jag längtade hem.. längtade faktiskt till och med till jobbet. Men nu.. nu är jag bara tom.
Har det med mitt förhållande att göra? Jag älskar honom. Jag gör det. Men det fungerar inte. I mina drömmar.. när vi är på avstånd då tror jag att det fungear. Men när vi ses.. då fungerar det inte. Det gör inte det. Vi är så två magneter som inte vill sitta ihop. Vi är som två avigsidor.. vi är som en döv och en blind.. vi kan inte prata.. vi kan inte samtala.. vi har det inte bra.

Tycker hela världen att han är snygg?

Han har tagit mig med storm.
Nej.. storm är för fint. Orkan måste jag säga (det är väll mer än storm?)
Jag tror jag blåste bort helt och landade bland stjärnorna.

Men så surfade jag in på en sida där de snygga killarna rankas och tro sjutton att han är med där. Någon kommenterar hans ögon och frågar om någon har kunnat missa dom (nopp! blir mitt svar... dom är som ett hav som jag gärna simmar rätt ut i). En annan kommenterade honom "Söt, snäll trevlig och lite blyg... ett riktigt charmtroll". Japp.. precis så jag också har uppfattat honom. F-n! Han sa till mig att han inte är som alla andra - en casanova. Eller.. vänta... det var jag som frågade.. eller hur var det nu...?!  Men om halva Sveriges tjejkår vill ha honom.... ska man lägga ner då... eller?




RSS 2.0