Skorpionen

Gud vad jag är en skorpion.. det stämmer så otroligt.. Den jävla ridkillen är också det!

Kärlek

Skorpionen söker ständigt passion, sex och gärna passionerat sex, och många är kallade - men få utvalda. Himmel möter helvete, och du drabbar dina partners på ett bedövande vis, det är förfärligt, skrämmande och...och...alldeles underbart. Du kan bli blixtkär och gå över lik för att vinna den du lagt dina blixtrande blickar på, för att två dagar senare dumpa den du trodde var ditt livs kärlek hårt och brutalt. Skorpionen behöver finna någon med både styrka, lugn och kraft för att verkligen falla. Du testar ständigt ditt förhållande, och bara den som förstår och till och med uppskattar ditt dramatiska och passionerade sätt blir en tänkbar livskamrat.


Personlighet

Intensiv, passionerad och viljestark stormar skorpionen fram genom livet. Ett är säkert - du lämnar ingen oberörd. Din starka utstrålning skrämmer lika mycket som den fascinerar, och du kan använda din oerhörda energi både positivt och negativt. I det första fallet kan du erövra världen, i det senare kan du rasera den... Skorpionens känsloregister är brett och svänger snabbt. Ena stunden kan du vara en iskall förhandlare med full koll på fakta och taktik, för att i nästa bli sentimental, lättrörd och romantisk. Att andra har svårt att hantera ditt temperament tycker du är deras problem. Du är enormt fokuserad, och går helt upp i det du för tillfället sysslar med. En skorpion glömmer både tid, rum, mat, ringa hem, partnerns födelsedag, sin egen födelsedag...om något kräver hundra procents koncentration försvinner resten av tillvaron. Ditt extrema sätt ställer givetvis till med problem ibland. För det mesta reder du ut dem med en stor dosis charm och intelligens, men vissa stunder har du en blind fläck vad gäller ditt eget beteende. En frustrerad skorpion blir forcerad och påfrestande, och har svårt att förstå varför omgivningen drar sig undan. Att behärska de krafter du begåvats med är inte alltid enkelt, men du har heller aldrig tråkigt. Du har en enorm potential, vad du än har för mål i livet. De skorpioner som lyckas att utveckla sina goda sidor och hålla de sämre i schack når sina mål lekande lätt och med ett leende på läpparna.


Jobb

Du vet vad du vill uppnå och ser till att få som du vill. Du kan läsa dig till vad som helst, så länge du är koncentrerad på uppgiften. En skorpion på rätt plats presterar överlägset mest och bäst. Du kan dock bli otroligt irriterad på att andra inte är lika snabba eller smarta, och har en tendens att köra med folk. Försök att förstå vad som krävs för att gruppen ska prestera max - att du ryar och dominerar kan hämma andra och göra att de får ännu mindre gjort, vilket gör att du retar upp dig ännu mer. Inse att alla inte har din kapacitet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0